Jeugdopleiding

 
Fanfare De Eendracht is en wil een jonge fanfare blijven.  “Jongeren” aantrekken en enthousiast maken voor (fanfare) muziek is een van onze opdrachten.
We doen dit al jaren en verzamelen al deze activiteiten in de jongerenwerking, in het dorp gekend en geroemd als “Boem-Tuut”.
 
Het nieuwe decreet op het Deeltijds Kunstonderwijs dat in september 2018 van start gaat, heeft wel gevolgen op onze opleiding. In samenspraak met de muziekacademie van Mol bereiden we momenteel de nieuwe aanpak voor.  U hoort hier snel nog meer van. Ondertussen blijven onze jeugdorkesten actief. de Tuuters dat als instaporkest de eerste ervaringen in samenspelen meegeeft voor de stap te zetten naar Boem-Tuut, het jeugdorkest dat voorbereid op het werk in de “grote” fanfare.
Beide orkesten krijgen elk jaar de kans om hun kunnen te tonen op hun eigen Boem-Tuut concert.
De orkesten zijn ook te gast op Desselse activiteiten zoals de inhaling van Sint Niklaas, de Kaarsken in de lantaarn bedelzang, het Driekoningenfeest, de Roefeldag, …
In de jeugdwerking Boem-Tuut is er meer dan alleen maar muziek. De jongere muzikanten, van de jongste tot de oudste vinden er naast muzieklessen en repetities ook heel wat ontspannende activiteiten; een play-in weekend, bowling, kajak, jeugdteren, … keuze genoeg.
En als kers op de taart voor iedere Boem-Tuuter de overstap naar de “grote” fanfare. Zij brengen er kwaliteit en houden ons jong!
Al onze activiteiten kan je ook volgen op https://www.facebook.com/jeugdfanfareboemtuut/
 
Meer informatie geven we je graag tijdens een van de repetities of neem contact met onze jeugdverantwoordelijke Diethe Segers 0495/622483 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
 
 
 
 
 
Attachments:
Download this file (Presentatie Jongerendag.pdf)Presentatie Jongerendag.pdf[Presentatie jongerendag]3128 kB
Download this file (Presentatie Kindertrefdag.pdf)Presentatie Kindertrefdag.pdf[Presentatie kindertrefdag]1298 kB